برشکاری لیزر اراک-کارگاه تولیدی صنعتی اسدی نیا

برش لیزر اراک

تولیدی صنعتی اسدی نیا برش لیزر در اراک را بر اساس تقاضا برای نیازهای تولید شما و توسط دستگاه های مجهز و پرسنلی متخصص و از طریق یک راه حل مقرون به صرفه به شما عزیزان خدمات ارائه می دهد. ما می‌توانیم نیازهای شما را برآورده کنیم، خواه تولید تک نمونه، تولید با حجم کم، تولید دسته‌ای یا تولید با حجم بالا باشد.

خدمات برشکاری لیزری اراک

تولیدی صنعتی اسدی نیا خدمات برش لیزری فلزات با کیفیت بالا را ارائه می دهد. خدمات برش لیزری فلزات ما از انواع مواد فلزی، از جمله: فولاد، فولاد ضد زنگ، فولاد ابزار، فولاد فنری، آلومینیوم و هرگونه ورق آهن پشتیبانی می کند. دستگاه های برش لیزر ما از لیزرهای فیبر و لیزر CO2 استفاده می کنند و می توانند تا 20mm  از مواد فلزی را برش دهند. تولیدی صنعتی اسدی نیا خدمات برش لیزری در اراک را ارائه می دهد.

برای اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

لیست مواد برش لیزر

برای لیستی از مواد فلزی پشتیبانی شده توسط خدمات برش لیزر اراک به زیر مراجعه کنید.

جایگزین های برش لیزری

جایگزین های برش لیزری برای برش های ورق شامل خدمات برش واترجت و خدمات برش پلاسما و cnc و گیوتین است. برش لیزری محدودیت هایی در ضخامت مواد برش داده شده دارد. برش لیزری می تواند تا 20mm از مواد را برش دهد. برای مواد با ضخامت بیشتر از 20mm ، از خدمات برش واترجت یا برش پلاسما استفاده می شود.

انواع برش لیزر ، موجود در تولیدی صنعتی اسدی نیا

رایج ترین نوع برش لیزری به دلیل بازده انرژی نسبتاً بالا و نسبت توان خروجی بالا است. برای برش، خسته کننده و حکاکی مناسب است.

لیزرهای Nd انرژی بالایی دارند و برای سوراخ کردن و جوشکاری استفاده می شوند.

یکی از معایب لیزرهای Nd راندمان کم تکرار آن است.

لیزرهای Nd:Yag لیزرهایی با قدرت بالا هستند و برای برش مواد ضخیم مناسب هستند. لیزر Nd:Yag را می توان برای حفاری، جوشکاری و حکاکی استفاده کرد.

یکی از معایب لیزرهای Nd:Yag این است که کارکرد آنها گرانتر است.

برش های لیزری می توانند بسیاری از مواد را با دقت بالا برش دهند و برای تهیه الگوهای مسطح یا مواد خالی مناسب هستند.

طیف مواد موجود، هزینه کم در هر واحد و سرعت تولید، برش لیزری را به گزینه ای عالی برای نمونه سازی تبدیل می کند.

برش با فرمت بزرگ، گزینه های گسترده مواد و توان عملیاتی بالا، برش لیزری را به یک فناوری مطلوب برای قطعات مصرفی نهایی تبدیل کرده است.

مزایای برش لیزر اراک

برش لیزری قطعات بسیار بادوام را تولید می کند که هم برای نمونه های اولیه کاربردی و هم برای تولید نهایی مناسب هستند.

تمام قطعات ورق فلزی بر اساس تقاضا و با هزینه راه اندازی کمتر در مقایسه با سایر فرآیندهای تولید ساخته می شوند. بسته به نیاز خود، به اندازه یک نمونه اولیه تا 10000 قطعه تولیدی سفارش دهید.

از بین مواد مختلف در طیف وسیعی از مقاومت، رسانایی، وزن و مقاومت در برابر خوردگی انتخاب کنید.

تولیدی صنعتی اسدی نیا با ترکیب جدیدترین برش، خم کردن و پانچ کردن با فناوری های خودکار، قیمت ورق های فوری را ارائه می دهد که اغلب می توانند در همان هفته ارسال شوند.

راهنمای طراحی: برش لیزری و ورق

ما بهترین نکات خود را در این راهنما گردآوری کرده‌ایم تا به شما در درک فرآیندهای برش لیزر و ورق، نحوه آماده‌سازی فایل‌های خود، ملاحظات مهم طراحی برای بهینه‌سازی قطعات برای ساخت و اطلاعاتی در مورد خدمات برش لیزر اراک ارائه دهیم.

مروری بر برشکاری لیزر در اراک

برش لیزری یک لیزر پرقدرت را از طریق اپتیک به سمت برش مواد برای کاربردهای صنعتی هدایت می کند. برش لیزری نسبت به برش پلاسما هم دقیق تر و هم انرژی کمتری مصرف می کند. اما آستانه بالایی در ضخامت ماده برش داد می شود.

دستگاه برش لیزر نوعی دستگاه CNC است که از یک پرتو لیزر متمرکز نازک و پرقدرت برای برش مواد استفاده می کند. برش لیزری معمولاً برای جوشکاری با کیفیت و برش ورق فلزی صنعتی استفاده می شود.

اپتیک های متمرکز برش لیزری برای هدایت انرژی الکتریکی به یک پرتو نور با چگالی بالا و CNC برای مدیریت قطعه کار یا پرتو لیزر استفاده می شود. سپس مواد پردازش شده توسط برش لیزری ذوب شده، سوزانده شده، تبخیر می شود یا توسط یک جت اکسیژن یا نیتروژن دور می شود.

فرآیند برش لیزری مزایای متعددی نسبت به فرآیندهای برش مکانیکی سنتی یا ماشینکاری CNC دارد، از جمله تولید سریعتر، کاهش آلودگی قطعه کار و کاهش احتمال تاب برداشتن. برش لیزری قطعات برش لیزری تمیزی را تولید می کند و احتمال خطای اپراتور کمی دارد که آنها را برای نمونه سازی سریع عالی می کند.

خدمات برش لیزری در اراک یک راه حل مقرون به صرفه برای نیازهای ساخت ورق فلزی شما از جمله مواد، جزئیات و اندازه پروژه ارائه می دهد. از نمونه های اولیه سریع و کم حجم گرفته تا دوره های تولید با کیفیت بالا و حجم بالا و ایده آل برای این کار را دارد.

برشکاری لیزر فلزات در اراک، با دستگاه برش مخصوص انجام می‌شود. این دستگاه، برای برش ورق فلزی، لوله و میله‌ها که ممکن است از موادی مثل فولاد ضدزنگ گرفته تا آلومینیوم باشند، استفاده می‌شود. برای انتخاب بهترین دستگاه برش لیزری فلزی برای کار خود در اراک، باید کمی در مورد انواع لیزر این دستگاه و فلزاتی که برش می‌دهد، بدانید. شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و انجام عملیات برشکاری فلزات خود در اراک، با ما تماس بگیرید.

برشکاری لیزر فلزات در اراک، با دستگاه برش مخصوص انجام می‌شود. این دستگاه، برای برش ورق فلزی، لوله و میله‌ها که ممکن است از موادی مثل فولاد ضدزنگ گرفته تا آلومینیوم باشند، استفاده می‌شود. برای انتخاب بهترین دستگاه برش لیزری فلزی برای کار خود در اراک، باید کمی در مورد انواع لیزر این دستگاه و فلزاتی که برش می‌دهد، بدانید. شما می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر و انجام عملیات برشکاری فلزات خود در اراک، با ما تماس بگیرید.

مزایای برش لیزر اراک در تولیدی صنعتی اسدی نیا

مجموعه ما با استفاده از جدیدترین برش های لیزری، قطعات بسیار دقیق و سریع را در 10 روز تولید می کند.

قطعات لیزر را می‌توان در صورت درخواست با پوشش‌ها، عملیات حرارتی و موارد دیگر پس‌فرآوری کرد.

بخش QA ما تضمین کیفیت قوی را انجام می دهد. تولیدی صنعتی اسدی نیا دارای گواهینامه ISO 9001 می باشد.

تولیدی اسدی نیا گزینه های مختلف تحمل را مطابق با ISO 2768 (استاندارد، خوب) و ISO 286 (درجات 8، 7، 6) ارائه می دهد.

مقالات مرتبط : مزایای برش لیزری ، برشکاری لیزری چیست و چه کاربردی دارد؟ ، برشکاری CNC ورق ، نگاهی به تاریخچه برشکاری لیزر فلزات ، انواع مختلف فرآیندهای برش فلزات ، برش لیزری چگونه کار می کند؟

قطعات صنایع راه آهن و مترو

قطعات صنایع راه آهن و مترو

قطعات صنایع راه آهن و مترو مسئله ای است که در سال‌های اخیر به دلیل نیاز بالا به صنایع ریلی و راه آهن، توجه خاص دولت به این مسئله در راستای گسترش خطوط ریلی این واحد ، جلب شده است.

تولیدی صنعتی اسدی‌نیا ، اندیشه همکاری پایاپایی با شرکت های تولید قطعات صنایع ریلی در زمینه تولید قطعات پیچیده چدنی را دارا می‌باشد.

قطعات تولیدی مربوط به سوزن ریل و دیگر بخش های حساس قطار و ریل بوده که جنس این قطعه ها از چدن های آلیاژی داکتیل با ریز ساختارهایی میکروسکوپی شامل گرافیت کروی و فریت پرلیت می‌باشد.

قطعات صنایع راه آهن و مترو
قطعات صنایع راه آهن و مترو

تولیدی اسدی‌نیا سازنده و تامین کننده بعضی از تجهیزات زیر ساخت صنایع راه آهن و مترو همانند تراورس چوبی ، قطعات ریل ، تراورس کامپوزیتی و سورن می‌باشد.

همین طور تولید کننده انواع ستون و تیرهای کامپوزیتی به منظور ایجاد و ساخت استراکچر برای پل های کامپوزیتی می‌باشد. که می‌توان به قابلیت جابجایی و باز و بسته شدن مکرر ، سریع النصب بودن ، تحمل وزن محوری بالا ، سبک بودن و ارزان تر بودن و … اشاره کرد.

از این گونه پل ها هم به عنوان مسیرهای موقت و یا صعب العبور می‌توان بهره گرفت. و در مدت زمانی بسیار کوتاه نسبت به احداث پل اقدام کرد.

مزایای تراورس های کامپوزیتی

به صورت خلاصه وار می‌توان به موارد زیر برای مزایای تراورس های کامپوزیتی در صنایع ریلی اشاره کرد:

  • طول عمری بیشتر از دیگر تراورس ها، حداقل 50 سال و دارای قابلیت بازیافت و استفاده دوباره بعد از این دوره زمانی
  • دوام بالاتر از تراورس های چوبی، بتنی و فولادی به علت عدم نفوذ باکتری و رطوبت
  • بالا رفتن خواص مثبت تراورس در صنایع ریلی بعد از گذشت چندین سال از بهره برداری و نصب
  • نصبی آسان و امکان بهره گیری ترکیبی و هم زمان با دیگر تراورس های بتنی و چوبی
  • عدم افزایش قیمت جهانی ضمن توجه به بهره گیری از مواد بازیافتی و ضایعات

قطعات لاستیکی در صنایع راه آهن و مترو

در ذیل به برخی از قطعات لاستیکی در صنایع ریلی و واگن سازی اشاره می‌کنیم:

  • اورینگ مهره ماسوره پشت سیلندر ترمز ( بزرگ )
  • اورینگ مهره ماسوره پشت سیلندر ترمز ( کوچک )
  • اورینگ جعبه یاتاقان
  • گردگیر کاسه محدب و مقعر بوژی
  • یکی دیگر از صنایع ریلی اورینگ شیر هوا
  • واشر لاستیکی شلنگ با بار خالی
  • واشر جعبه با بار خالی
  • واشر خروجی شیر هوا
  • گردگیر چهار چرخه
  • واشر تخت جعبه و واشر سر پنجه

و …

می‌بایست دقت داشته باشید که با توجه به اینکه قطعات لاستیکی مورد استفاده در صنایع ریلی دارای تنوع بالایی بوده. و همین طور این که این قطعات دارای حساسیت و تخصص است . در صورت نیاز به هر قطعه با تولیدی ما در ارتباط باشید و هماهنگی های لازم با واحد تولید برای قطعه مورد نظر را انجام دهید.

رولکاری و فرمدهی آهن آلات

رولکاری و فرمدهی آهن آلات

رولکاری و فرمدهی آهن آلات، اصطلاحی است که امکان دارد خیلی از افراد نام آن را نشنیده باشند و یا هیچ گونه آشنایی با آن نداشته باشند.

دستگاه فرم دهی انواع فلزات را رول فرمینگ می‌گویند. بیشتر اشخاص این گونه تصور می‌کنند که فرآیند رول کاری و فرم دهی آهن آلات با استفاده از روش‌های قدیمی و سنتی انجام می‌گردد. روش‌هایی مثل آهنگری ( فورجینگ ) ، جوشکاری و ریخته‌گری را می‌توان نام برد.

در دنیای امروز روش‌های جدید و نوینی برای برش انواع فلزات به ابداع رسید است. فرآیند فرم دادن انواع فلزات از طریق روش رول کاری آهن آلات نجام می‎‌‌گردد.

به طور کل به شکل دهی انواع ورق‌های فلزی، رول فرمینگ گفت می‌شود. ورق‌های فولادی مثل ورق‌های گالوانیزه و آهن از پر کاربردترین محصولات آهنی می‌باشند.

رولکاری و فرمدهی آهن آلات
رولکاری و فرمدهی آهن آلات

رول فرمینگ؛ دستگاه فرم دهی انواع فلزات

محصولات متنوعی به وسیله دستگاه رول فرمینگ به تولید می‌رسد. انواع پروفیل‌های فلزی، انواع لوله و ورق‌های طرح دار و هر طرحی که مد نظر مشتری گرامی باشد.

رولکاری و فرمدهی آهن آلات
رولکاری و فرمدهی آهن آلات

روش‌های رول کاری و فرم دهی فلزات

در گذشته و سالیان پیشین برای رولکاری و فرمدهی آهن آلات از روش‌‌هایی مانند خم کن ، پرس برک و … استفاده می‌شد. روش‌های سنتی  به نیروی انسانی بیشتری احتیاج داشتند.

همین مسئله موجب می‌شد که پروسه تولید بسیار کند انجام گردد. این امر هزینه زیادی را هم تحمیل می‌کرد. امروزه از 2 روش برای فرم دهی آهن آلات و ورق‌های فولادی بهره می‌گیرند:

  • رول فرمینگ با روش سرد
  • رول فرمینگ با روش گرم

رول کاری و فرم دهی آهن آلات با روش سرد: ضخامت ورق ها در این روش کم می‌باشد. دمای ورق‌های فلزی به علت ضخامت کم در این روش بالا نمی‌باشد.در این روش عملیات فرم دهی با سرعت و به راحتی انجام می‌گردد.

ورق استیل با درصد کربن حداقل، ورق آلومینیوم و ورق‌هایی با آلیاژهای گوناگون مثل برنج، سرب و مس قابلیت فرم دهی دارند.

با کمک دو دسته غلطک، سطح ورق ها در این فرآیند کاملا یکدست و صاف می‌شود. با این فرآیند کیفیت ورق‌های تولید شد به نسبت خصوصیات دستگاه رول فرمینگ ، نحوه استقرار ورق‌ها، مهارت اپراتور و مقدار شکل گیری آن ها تعیین می‌گردد.

رول کاری و فرم دهی آهن آلات با روش گرم: در این عملکرد که بیشتر برای ورق‌های با ضخامت بیشتر استفاده می‌گردد، دما بسیار بالا می‌رود تا فرم دهی ورق‌ها با کیفیت بیشتری انجام گردد. فرآیند فرم دهی گرم بیشتر برای محصولاتی خاص مثل تیر آهن ، نبشی و ورق‌های فرمینگ دارای ضخامت مثل پلیت ها استفاده می‌گردد تا موجب نابودی محصولات نشود.

مزیت های روش رولکاری و فرم دهی آهن آلات

در بین روش‌های گوناگونی که برای فرم دهی به ورق‌های فولادی وجود دارد، بهره گیری از روش رول فرمینگ مزیت های بی‌شماری را به همراه دارد که از اساسی ترین آن ها می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد:

  • فرم دهی در یک پروسه تکرار پذیر با سرعت بالاتر
  • بالا بودن قابلیت فرم دهی
  • بالا بودن کیفیت شکل دهی به نسبت روش‌های دیگر
  • کاهش چشمگیر هزینه های تولید
  • وارد شدن کم ترین مقدار تنش به ورق‌ها
  • بهره گیری از نیروی ماشینی به جای استفاده از نیروی انسانی
  • قابلیت پانچ ، پرس و قلاب زدن در یک دستگاه
رولکاری و فرمدهی آهن آلات
رولکاری و فرمدهی آهن آلات

مطالب مرتبط : رول ورق چیست ؟ چه کاربردی دارد ؟ ، رولکاری ورق ، رول کاری ، دستگاه پرس هیدرولیک : تعریف، قطعات، انواع، اصل کار، کاربردها، مزایا و معایب ، خمکاری ورق و روش‌های آن ، فرآیند خمکاری فلز و دانستنی های آن

رنگ کاری الکترواستاتیک

رنگ کاری الکترواستاتیک چیست و چه کاربردی دارد؟

رنگ کاری الکترواستاتیک و مزایای آن، مسئله ای است که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت.

رنگ پودری الکترو استاتیک به علت کاربردهای خاص و منحصربه‌فردی که داراست، در صنایع بسیار زیادی یک جایگزین برای رنگ مایع شد است.

این نوع از رنگ علاوه بر بهره گیری در مبلمان اداری دارای کیفیت در رنگ آمیزی بسیار از لوازم خانگی مانند اجاق گاز، یخچال ، رادیاتور شوفاژ، هود و یا حتی در صنایع خودروسازی هم استفاده می‌گردد.

رنگ کاری الکترواستاتیک
رنگ کاری الکترواستاتیک

ولیکن علت این بازه‌ی کاربرد وسیع رنگ الکترو استاتیک چه چیزی بوده ؟ و چرا به رنگ مایع ترجیح داد می‌شود؟

رنگ پودری چیست؟

پودر رنگ از ذرات خشک و ریز رزین و رنگدانه تشکیل شد است. این پودر توسط تپانچه پاششی شبیه پیستوله‌ی پاشش رنگ مایع، روی سطح محصول اعمال می‌گردد. رنگ پودری هم در مصرف و هم در روند تولید مزایای خاصی دارد که به نسبت دیگر رنگ‌ها آن را متمایز می‌کند.

به بیانی دیگر، رنگ‌های پودر الکترو استاتیک، مناسب‌ترین نوع رنگ صنعتی به حساب می‌آید که کمترین آثار مخرب زیست محیطی را دارا بوده و سلامتی کارگران را تهدید نمی‌کند.

مزایای رنگ کاری الکترو استاتیک

  • راندمان بالا، عملکرد بالا: یکی از اصلی‌ترین مزایای بهره گیری از انواع رنگ الکترو استاتیک برای رنگ آمیزی انواع سطوح فلزی، راندمان بالای این گونه مواد می‌باشد. رنگ‌های الکترو استاتیک در قیاس با دیگر رنگ ها و پوشش‌های صنعتی، راندمان عملکرد بیشتری دارند.

حاصل رنگ آمیزی با رنگ الکترو استاتیک، ظرافتی بالا، ایجاد سطحی بدون عیب و نقص و تایمی کوتاه برای خشک شدن خواهد بود. این روش مخصوصا برای رنگ آمیزی بدنه خودرو ، لوازم خانگی و مبلمان فلزی دارای اهمیت بیشتری است.

  • بازار هدف محدود: روش‌های رنگ آمیزی با رنگ کوره ای، بازار هدفی بسیار محدود را به خود اختصاص داد است. این روش بیشتر برای سازندگان تجهیزات فلزی اداری و مبلمان، لوازم فلزی صنعتی و مبلمان کاربرد دارد.

با این تفاسیر، دسترسی به بازارهای هدف بزرگتر، به سیستم های قیمت گذاری دقیق‌تر و روش‌های بازاریابی قوی‌تر احتیاج دارد.

رنگ کاری الکترو استاتیک به روش پیش گرما

ابتدا به اندازه کافی قطعه حرارت داده شده و بعد به روش افشانه رنگ آمیزی شده و کمتر از سه دقیقه آماده سرد کردن می‌شود.

مزایای این روش:

  • مناسب برای قطعات درون آب( جایگزین استیل) و قطعات برای کارکرد در شرایط دشوار
  • لایه رنگ زیرکار سخت تر از روی کار
  • مقاومت بسیار در مقابل خراشیدگی

رنگ کاری الکترو استاتیک به روش پس گرما

رایج‌ترین روش اجرای رنگ الکترواستاتیک در ایران بوده است. در آن اول قطعه رنگ آمیزی شد و بعد حرارت می‌بیند.

مزایای این روش:

  • شیوه ساده‌تر و آموزش ساده‌تر به پرسنل
  • امکان راه اندازی آن با هزینه هایی کمتر
  • قابلیت اجرا هم بصورت دستی و هم اتومات
  • سرعت خروجی بالا و تیراژ رنگ آمیزی بالاتر

رنگ کاری الکترواستاتیک به روش مشعل پاش

در این روش گان دستگاه رنگ پاش در حالیکه پودر رنگ را به طرف قطعه می‌پاشد، همزمان شعله را به طرف قطعه پرتاب کرده و رنگ را می‌پزد.

مزایای این روش:

  • بدون احتیاج به برق
  • بدون احتیاج به کوره
  • قابلیت استفاده در خارج از شهر

رنگ کاری الکترواستاتیک به روش مادون قرمز

اول رنگ آمیزی به وسیله پیستوله گان انجام گرفت و بعد بخش رنگ شد، زیر لامپ مخصوص قرار می‌گیرد تا سخت شود.

مزایای این روش:

  • امکان رنگ کردن بخشی از یک قطعه عظیم
  • بدون احتیاج به کوره
  • قابلیت اجرا در محیط کوچک

اگر در این مطلب به پاسخ پرسش خود نرسیده‌اید، با کارشناسان تولیدی صنعتی اسدی‌نیا در ارتباط باشید.

مطالب مرتبط : رنگ کوره ای الکترواستاتیک ، رنگ کوره ای بهتر است یا اسپری؟

خمکاری ورق

خمکاری ورق و روش‌های آن

خمکاری ورق یکی از روش‌های فرم دهی انواع ورق‌های غیر فلزی و فلزی به منظور ایجاد کردن خم در قطعه‌های گوناگون می‌باشد.

در حقیقت خم کاری ، کج کردن یک ورق حول محوری مستقیم برای به وجود آوردن تغییر شکلی دائمی در آن تعریف می‌گردد.

تعریف خمکاری

وقتی که یک قطعه در فرآیند خمکاری واقع می‌گردد، بخش‌های درونی ورق در منطقه خم تحت فشار و بخش‌های بیرونی آن تحت کشش واقع می‌شوند. بودن همزمان فشار و کشش در دو سطح ورق، باعث ایجاد برگشت فنری در منطقه خم می‌گردد.

یکی از عملیات‌های بسیار پر کاربرد در صنعت ، خمکاری ورق‌های فلزی می‌باشد. این فرآیند برای مقاصد مختلفی همچون ساختن باکس فلزی در صنعت‌های ساختمان سازی، کشتی سازی، الکترونیک، کارخانجات، دامداری و کشاورزی و … استفاده می‌شود.

خمکاری ورق‌های فلزی دارای روش‌های مختلفی است. که ضمن توجه به فاکتورهایی مانند ضخامت ورق، جنس ورق و طرح مورد نظر به منظور خم کردن و مقدار خم ، می‌بایست روشی مناسب را برگزید.

همین طور ضمن توجه به جنس ورق فلزی می‌بایست تعیین کرد. که خم ورق های فلزی به صورت سرد در دمای پایین‌تر یا به صورت گرم در دمای بالاتر انجام پذیرد.

خمکاری ورق
خمکاری ورق

روش‌های خمکاری ورق چیست؟

از روش‌های خم ورق‌های فلزی می توان از خمکاری فلنج ، خمکاری برشی، خمکاری V ، خمکاری منحنی، خمکاری U ، خمکاری هوایی و خمکاری دورانی نام برد.

ضمن توجه به شکل و نوع موردنیاز نهایی قطعه، برای خمکاری ورق از یکی از این روش‌ها استفاده می‌گردد. همینطور شکل پانچ و سمبه هم به تغییر میرسد.

روش خمکاری V یکی از رایج‌ترین روش‌های خمکاری ورق می‌باشد. ورق فلزی در این روش به نوعی پانچ می‌گردد. بدین ترتیب کلیه زوایای 90 درجه و پایین‌تر را قادر است پوشش دهد.

چندین روش فرعی دیگر هم به منظور خمکاری ورق‌های فولادی هست که به اختصار توضیح خواهیم داد:

  • در خمکاری دورانی از پانچ و سمبه استفاده می‌گردد. خم ورق در زوایای مختلف در این روش امکان‌پذیر است.
  • در خمکاری برشی، خمکاری با سمبه‌های برشی انجام می‌پذیرد.
  • برای خمکاری شکل U و Z می‌بایست از دستگاه مخصوصی استفاده شود که هرکدام استانداردهای خود را دارند.
  • برای خمکاری ورق‌های فلزی، پیش از هر چیز می‌بایست ورق ها از لحاظ ضخامت و ابعاد بررسی شوند. حتما می‌بایست زاویه خم ، نوع خم و طرح اولیه خم با دقت بررسی شود و بعد به خمکاری اقدام شود.
  • برای کاهش هر نوع نقص و پیشگیری از چین‌خوردگی یا ترک ورق، می‌بایست خمکاری مطابق با اصول اولیه استاندارد انجام گردد.
  • قالب خمکاری به شکل U ، شبیه خمکاری گونیایی به ساخت می‌رسد. با این فرق که خمکاری گونیایی روی ورق انجام گرفت و از هر 2 سمت خم می‌شود. ایجاد همزمان دو خم 90 درجه‌ای و دقت بالا در این روش از مزایای آن به حساب می‌آید.
  • نوعی دیگر از خم ورق‌های فلزی، خمکاری هوا می‌باشد. به سمبه در این روش نیازی نخواهد بود و به وسیله نیروی وارد شد از جانب پانچ، ورق خم خواهد شد.

کلام پایانی

هدف از ایجاد این مطلب، آشنایی مختصر با خمکاری ورق بود. امیدواریم این مطلب از گروه صنعتی اسدی‌نیا برای شما مفید واقع شد باشد.

در صورت داشتن هرگونه پرسش و یا درخواست مشاوره، با پشتبانی ما در تماس باشید.

مطالب مرتبط : فرآیند خمکاری فلز و دانستنی های آن ، خمکاری Z ، رولکاری ورق ، خمکاری CNC ، پرس کاری

خمکاری ورق

برشکاری لیزری فلزات و خدمات آن

برشکاری لیزری فلزات درحقیقت گونه‌ای از فناوری بوده که در آن از اشعه لیزر استفاده می‌شود. فرآیند این نوع دستگاه‌ها اینگونه است که با تمرکز اشعه لیزر روی نقطه‌ای خاص و با واردکردن نیروی زیادی، می‌تواند سخت‌ترین جسم‌ها مثل انواع فلزات را برش دهد.

هدف این مطلب آشناشدن شما با دستگاه برشکاری لیزر فلزات می‌باشد. پس از معرفی مختصر این دستگاه درباره کاربرد برش لیزر فلزات در صنایع بطور مختصر می‌پردازیم.

البته باید بدانید که تنها برش فلزات کاربرد این دستگاه نمی‌باشد. بلکه برش با‌کیفیت آن موجب محبوبیت این دستگاه در صنایع مختلف شده است. به همین علت امروزه این دستگاه کاربرد داشته و از آن در موارد مختلف مانند حکاکی و برش کاغذ و چوب و پارچه و انواع فلزات استفاده می‌گردد.

کاربرد گسترده دستگاه برشکاری لیزرفلزات موجب شد که از آن در صنایع گوناگونی اعم از صنایع نظامی، آزمایشگاهی، پزشکی، ساختمانی و… استفاده شود.

برشکاری لیزری فلزات
برشکاری لیزری فلزات

چگونگی عملکرد برش فلزات به صورت لیزری

عملکرد دستگاه برشکاری لیزر فلزات اینگونه است که وقتی طرحی به آن ارسال می‌کنید، دستگاه با استفاده از اشعه لیزر متمرکز و محدود شده‌ای که باریک است، روی متریال شما شروع به حکاکی و یا برش می‌کند.

پیش از ورود دستگاه برش لیزر به بازار، برش فلزات بطور دستی و سنتی و با بهره‌گیری از دستگاه‌های ساده مانند سمباده و فرز انجام می‌شد. ولی با ورود این دستگاه و کاربرد‌های آن به نسبت روش‌های سنتی، تقریبا تمام صنایع از این دستگاه بهره می‌گیرند.

از اصلی‌ترین کاربردهای برش لیزر فلزات این است که به تولیدکنندگان این اجازه را می‌دهد انواع طرح های خود را بر روی انواع فلزات با دقت و سرعت زیاد پیاده کنند.

مزایای برشکاری فلزات به صورت لیزری

همانطور که گفتیم، کاربردهای زیاد برش لیزری به نسبت برش سنتی موجب شد که در اکثر صنایع از آن استفاده گردد. در زیر به برخی از این کاربردها و مزایای برش لیزر فلزات خواهیم پرداخت.

  • با استفاده از برش لیزر فلزات دیگر به ماشین‌کاری مجدد بعد از برش احتیاجی نیست.
  • دستگاه‌های لیزری فلزات از سرعت بیشتری به نسبت روش‌های سنتی برخوردار هستند.
  • بعد از انجام برش لیزری دیگر سوختگی و خط و خش روی سطح فلزات ایجاد نمی‌گردد.
  • در برشکاری لیزر فلزات هیچ تماسی میان دستگاه و فلز موردنظر برقرار نمی‌گردد.
  • برش در دستگاه‌های لیزری بصورت کانونی بوده و از این جهت قطعات فلزی برش داده شده دارای تغییر دمای کمی قبل و بعد از برش هستند. این ویژگی به حفظ خواص مکانیکی و فیزیکی فلزات کمک شایانی می‌کند.
  • به دلیل اینکه دستگاه برش لیزری یک دستگاه کامپیوتری می‌باشد، لذا قادر است به کمک انواع ابزارها و نرم‌افزارها مانند اتوکد به راحتی روی فلزات انواع طرح‌ها را پیاده سازی کند.

کاربردها و مزایای این دستگاه تمام‌شدنی نیست. سرعت و ظرافت این دستگاه از ویژگی‌های بارز آن بشمار می‌رود. در ضمن در زمان کارکرد هیچگونه لرزش و صدایی هم ایجاد نمی‌کند.

برش فلزات به صورت لیزری چه کاربردهایی دارد؟

برشکاری لیزر فلزات امروزه به ابزارهای مفیدی برای ساخت و نمونه‌سازی تبدیل شده است. نمونه ای از این عملکردها که توسط گروه تولیدی صنعتی اسدی‌نیا به تولید می‌رسد، عبارتند از:

  • ساخت انواع نمای فلزی
  • طراحی و ساخت درب فلزی طرحدار به وسیله برش CNC
  • ساخت انواع سازه های فلزی صنعتی
  • ساخت انواع مختلف پنل‌های دکوراتیو
  • و…

مقالات مرتبط : مزایای برش لیزری ، برشکاری لیزری چیست و چه کاربردی دارد؟ ، برشکاری CNC ورق ، نگاهی به تاریخچه برشکاری لیزر فلزات ، انواع مختلف فرآیندهای برش فلزات ، برش لیزری چگونه کار می کند؟ ، برش لیزر اراک

برشکاری لیزر اراک-کارگاه تولیدی صنعتی اسدی نیا

برشکاری CNC ورق

برش ورق به صورت CNC

برشکاری CNC ورق تحت عنوان یکی از روش‌های مدرن در بازه 10 الی 25 میلی متری مورد کاربرد و استفاده قرار می‌گیرد.  در برش فلزات، لیزر از کیفیت و دقت بالایی برخوردار است.

همچنین بهره‌ گیری از این روش فوق العاده آسان بوده و حتی بدون اپراتور هم می‌توان کار برش را به سرانجام رساند.

برشکاری لیزر CNC دارای سرعت بسیار بالایی در ضخامت‌های پایین می‌باشد. ولیکن سرعت آن در ضخامت‌های بالاتر به شدت کاهش پیدا می‌کند. برای برشکاری CNC ورق فلزی از لیزرهای مختلفی بهره گرفت می‌شود.

برشکاری CNC ورق اراک-کارگاه تولیدی صنعتی اسدی نیا
برشکاری CNC ورق

مزایای برش ورق به صورت CNC

  • هیچ گونه سوختگی بر روی سطح کار و پلیسه پشت کار در برش لیزر دید نخواهد شد.
  • در برش به وسیله اشعه لیزر CNC ، چون که اشعه به صورت کانونی می‌تابد، قطعات پیش و پس از برش دچار تغییر دمای نامحسوس می‌شوند. بنابراین خواص فیزیکی و مکانیکی متریال مورد استفاده، حفظ می‌شود.
  • با دقت بسیار زیادی فلزات به برش می‌رسند که این دقت بالا بر اساس ضخامت قطعه دارای تفاوت خواهد بود.
  • در برشکاری CNC ورق شما احتیاجی به روش‌های سنتی ( پرسکاری و قالب سازی ) نخواهید داشت و قطعات پس از برش لیزر CNC، احتیاج به ماشین کاری دوباره ندارند.
  • به وجود آوردن هر گونه شکل دلخواه و پیچیده در قطعه مطابق با خواست مشتری بدون داشتن محدودیتی.
  • در تکنولوژی برش لیزر فلزات ، طرح‌های پیچیده و نقشه‌های دو بعدی و هر نقشه طراحی گردیده به وسیله ابزارهایی مانند اتوکد و … به آسانی قابلیت پیاده سازی دارند.
  • عدم سوختگی ناشی از برش ها
  • در برشکاری CNC ورق هیچ گونه فشار فیزیکی بر روی قطعه‌ای که برش می‌خورد، اعمال نمی‌گردد و در نتیجه شاهد له شدگی در لبه‌ها نخواهید بود.
  • ضایعات کم در متریال
  • ضمن توجه به توان زیاد منبع تولید کننده لیزر، دستگاه‌های لیزر برای برش لیزری قطعات سرعت بالایی دارند.
  • صافی سطح بالا
  • شیار و سوراخ های بسیار ریز تا 1 میلی متر به وجود می آورند.
  • عدم وجود تمرکز تنش
  • دقت بسیار زیاد در برش ها بدون به وجود آمدن پلیسه تا 0.1 میلیمتر

انواع برش CNC

برشکاری CNC ورق که به وسیله دستگاه‌های لیزر CNC انجام می‌گیرد، به 2 بخش برش لیزری فلزات و برش لیزری غیر فلزات تقسیم می‌گردد.

برش لیزر CNC غیر فلزات

می‌توان از این روش برای برش بسیاری از مواد غیرفلزی مثل پارچه، ام‌دی‌اف ، چرم مصنوعی و طبیعی، موادپلاستیکی و برخی لاستیک‌ها بهره گرفت. معمولا دستگاه‌های برش لیزری با لیزر CO2 کار می کنند. و از آن برای برش بیشتر مواد غیرفلزی بجز مواد کانی مانند شیشه و آینه و … می‌توان بهره گرفت.

برش لیزر CNC فلزات

برشکاری CNC ورق در مواردی دارای کاربرد است. که کاربر قصد داشته باشد فلزات با ضخامت کم را برش دهد. همین‌طور هنگامی که تلورانس موردنظر پایین باشد.

البته دستگاه‌های لیزری هستند. که می‌توانند تا چند سانت هم فولاد را برش دهند. ولیکن به علت هزینه خرید بالا و مصرف برق زیاد، بهره گیری از آن ها مرسوم نمی‌باشد.

به منظور بررسی و خرید و یا پرسیدن هرگونه سوال می‌توانید با کارشناسان گروه صنعتی اسدی‌نیا در ارتباط باشید.

مقالات مرتبط : مزایای برش لیزری ، برشکاری لیزری چیست و چه کاربردی دارد؟ ، برشکاری CNC ورق ، نگاهی به تاریخچه برشکاری لیزر فلزات ، انواع مختلف فرآیندهای برش فلزات ، برش لیزری چگونه کار می کند؟ ، برش لیزر اراک

سوراخکاری ورقه و صفحات فلزی

سوراخکاری ورقه و صفحات فلزی

ورقه ها و صفحات سوراخ دار

سوراخکاری صفحات فلزی به طور معمول در صنایع فولاد، آلومینیوم و گالوانیزه استفاده می شود را می توان تقریباً در تعداد بی حد و حصری از الگوها و مواد پایه ساخت. ورقه و صفحات سوراخ دار یا سوراخکاری شده،به طور گسترده ای برای مقاصد معماری، فیلتراسیون و تهویه و گردش هوا استفاده می شود.

گروه تولیدی صنعتی اسدی نیا، می تواند این ورقه ها و صفحات فلزی را به راحتی هر اقلام دیگری از ضخامت 24 ga تا 1 را تولید کند که ممکن است فولاد، فولاد ضد زنگ، آلومینیوم، آلیاژ نیکل، پلاستیک، برنج یا مس باشد.

سوراخکاری ورقه و صفحات فلزی
سوراخکاری ورقه و صفحات فلزی

ضخامت صفحات فلزی

  • برای فولاد از کسری اعشاری یا گیج استاندارد استفاده می شود.
  • برای فولاد ضد زنگ، مونل و اینکونل از کسری اعشاری یا گیج استاندارد استفاده می شود.
  • برای مس، برنج، مونتز و آلومینیوم از کسر اعشاری یا گیج قهوه ای و شارپ استفاده می شود.

سوراخ ها

  • سوراخ های گرد: پلکانی (الگوی 60 درجه) استاندارد است. تغییرات شامل الگوی خطی 45 درجه و خط مستقیم می باشد.
  • سوراخ های مربعی: الگوی خطی یا پلکانی.
  • سوراخ های شکاف دار: خطوط کناری پلکانی، انتهای خط های پلکانی یا مستقیم. سوراخ های شکاف دار استاندارد، شکاف هایی گرد خواهد بود. حتما این نکته را در نظر داشته باشید که آیا شکاف های انتهای مربعی مورد نیاز است یا خیر.

سوراخ های دیگر:

نمونه های معمولی سوراخ صفحات فلزی عبارتند از:

– سطح برجسته، مانند سوراخ شدگی های کفپوش های ایمن آج دار

– شکاف های لوور شده

– اشکال خاص (الماس، مستطیلی، مثلث و …)

فاصله گذاری سوراخ ها

فاصله برای سوراخ‌ های بزرگ توسط مراکز سوراخ‌ ها یا منطقه باز مورد نیاز تعیین خواهد شد.همچنین فاصله برای سوراخ‌ های کوچک توسط مراکز یا ناحیه باز یا در صورت عملی‌ تر، با تعداد سوراخ‌ ها به اینچ مربع تعیین می‌شود.

سوراخکاری ورقه و صفحات فلزی
سوراخکاری ورقه و صفحات فلزی

حاشیه و لبه ها

اگر مقدار حاشیه مشخص نشده باشد، ما صفحات فلزی یا ورقه هایی با حداقل یا بدون حاشیه عرضه می کنیم. ورقه های سوراخ شده با حاشیه های ویژه مطابق با نیاز شما قابل تولید و عرضه است. حاشیه های هر یک از چهار طرف ورق باید مشخص شود. اگر تلورانس نزدیک در حاشیه ضروری است، باید به وضوح نشان داده شود.

مسطح بودن ورق ها و صفحات فلزی

تمامی ورق های استاندارد را می توان به صورت تخت هم عرضه نمود. با این حال، اگر شغل شما تحت یکی از دسته بندی های زیر قرار می گیرد، توصیه می شود قبل از ادامه، در مورد الزامات صافی با مشاوران ما مشورت کنید:

  • 1. ورق سوراخ دار با حاشیه های بسیار وسیع.
  • 2. نواحی خالی مورد نیاز در داخل ناحیه سوراخ شده.
  • 3. ورقه های سوراخ دار با درصد بسیار زیادی از فضای خالی.
  • 4. فلز گیج سنگین در رابطه با اندازه سوراخ.
  • 5. آلیاژهای مخصوص.

سوراخکاری ورقه و صفحات فلزی
سوراخکاری ورقه و صفحات فلزی

ویژگی ها و مزایای سوراخکاری صفحات فلزی

ده (10) الگوی سوراخ منحصر به فرد در صفحات فلزی وجود دارد:

  • انواع گیج و متریال
  • نسبت استحکام به وزن بالا
  • مقرون به صرفه
  • همه کاره
  • جذابیت کاربردی و زیبایی شناختی
  • تهویه برای هوا، نور، صدا، گازها
  • غربالگری مایعات
  • یکسان سازی یا کنترل فشار
  • ایمنی و امنیت
  • برش و ساخت آسان
مخزن ذخیره گاز

مخزن ذخیره گاز صنعتی

اکثر موادی که در فشار و دمای محیط در حالت گاز هستند. به صورت گاز فشرده عرضه می شوند. گازها در مخزن ذخیره گاز تحت فشار برای ذخیره سازی (مانند تریلرهای لوله، سیلندرهای گاز یا کپسول های گاز) با استفاده از کمپرسور گاز از طریق سیستم های لوله کشی فشرده می شوند. سیلندرهای گاز بیشتر برای ذخیره سازی گاز مورد استفاده قرار می گیرند و تعداد زیادی از آن ها در تاسیسات “پر کردن سیلندر” تولید می شود.

با این حال، تمام گازهای صنعتی در فاز گازی عرضه نمی شوند. برخی از گازها بخار هستند که مایع سازی آن ها به تنهایی تحت فشار در دمای محیط انجام می شود. بنابراین این گازها را می توان به صورت مایع نیز در ظرف مناسبی عرضه کرد. گازهای صنعتی معروفی که این خاصیت را دارند عبارتند از: دی اکسید گوگرد، بوتان، پروپان و آمونیاک.

مخزن ذخیره گاز
مخزن ذخیره گاز چیست

تحویل گاز

گازهای مهم صنعتی به صورت عمده تولید می شوند. و از طریق خط لوله به مشتریان تحویل داد می شوند. با این وجود، می توان آن ها را بسته بندی و سپس حمل کرد. بیشتر گازها در داخل سیلندرهای گاز و تعدادی از گازها به صورت مایع در داخل ظروف مناسب یا به صورت مایع فله ای که با کامیون تحویل می شود به فروش می رسد.

در اصل، صنعت گازها را در داخل سیلندرها تامین می کرد تا از هر گونه نیاز برای تولید گاز به صورت محلی جلوگیری شود. با این حال، برای مشتریان بزرگ مانند پالایشگاه های نفت یا کارخانه های فولاد، می توان یک کارخانه تولید گاز با اندازه بزرگ در نزدیکی آن برای جلوگیری از استفاده از سیلندرهای منیفولد شده در تعداد زیاد ایجاد کرد.

انواع مخزن ذخیره گاز صنعتی

انواع مختلفی از مخازن ذخیره سازی در صنایع موجود است. مخزن ذخیره گاز صنعتی مورد نیاز یک کارخانه به عوامل مختلفی از جمله ظرفیت نگهداری، اندازه گیری و شکل ظرف بستگی دارد. در ادامه به معرفی چند مدل مخزن ذخیره گاز می پردازیم.

سقف شناور داخلی

مخزن ذخیره سازی سقف شناور داخلی، عموماً به عنوان IFR شناخته می شود. این مخزن برای مایعاتی با نقطه ذوب پایین تر مانند بنزین و اتانول استفاده می شود. این مخازن دارای شکل مخروطی با سقف شناور در داخل هستند، از این رو نام آن مخزن سقف شناور است. سقف معلق داخل مخزن ذخیره در امتداد سطح سیال حرکت می کند. یعنی با افزایش مایع، سقف به سمت بالا حرکت می کند. و با کاهش مایع، سقف پایین می رود. اگر مخزن مایع نداشته باشد، سقف مخزن توسط پایه هایی که روی آن قرار می گیرد نگه داشته می شود.

تانک های گلوله

مخازن ذخیره گاز صنعتی کروی و تخت هستند. این مخازن بیشتر در کارخانه های بزرگ مورد استفاده قرار می گیرند. معمولا از آن ها برای ذخیره گازهای مایع مانند بوتان و آمونیاک که نقطه ذوب آن ها بسیار پایین است و نسبت به انواع دیگر ترجیح داد می شوند.

نام آن از شکل استوانه ای بلند مخزن گرفت شد است. این مخزن مایعات را در دمای زیر 148- درجه فارنهایت ذخیره می کند. این نوع مخازن عمدتاً توانایی نگهداری مقادیر عظیمی از گازها از 5000 تا 30000 گالن را دارند. علاوه بر این، آن ها را می توان به صورت افقی و همچنین عمودی نصب کرد. ویژگی منحصر به فرد مخازن گلوله این است که آن ها توانایی نگهداری سوخت و همچنین سایر مواد افزودنی مورد نیاز برای عملکرد کارخانه را دارند.

مخزن ذخیره گاز
انواع مخزن ذخیره گاز طبیعی

مخزن ذخیره  LNG

مخزن ذخیره گاز طبیعی یا مخزن ذخیره LNG مایع به طور خاص برای ذخیره گاز طبیعی مایع استفاده می شود. این نوع مخازن ذخیره سازی در صنایع در حامل های LNG، زمینی و یا روی زمین موجود می باشند. مخازن ذخیره LNG دارای ویژگی خاصی هستند که می توانند LNG را در دمای بسیار پایین -162 درجه سانتیگراد نگهداری کنند.

مخازن ذخیره گاز از کانتینرهای دوتایی تشکیل شدند. ظرف داخلی LNG را در خود جای می دهد در حالی که مخزن بیرونی مواد عایق را در خود جای می دهد. مخزن ذخیره کامل محفظه، رایج ترین نوع مخزن را می سازد. تقریباً قطر چنین مخزنی 75 متر و ارتفاع آن 55 متر (180 فوت) است.

اگر بخارات LNG در چنین مخازنی آزاد نشود، دما و فشار داخل مخزن همچنان افزایش می یابد. گاز طبیعی مایع به عنوان یک کرایوژن، به شکل مایع در دماهای بسیار پایین ذخیره می شود. دمای داخل این مخازن در صورت ثابت ماندن فشار با خروج گاز از مخزن، ثابت می ماند. چنین پدیده ای به عنوان سردخانه خودکار شناخته می شود.

مطلب پیشنهادی: مخازن ذخیره سازی نفت و روغن

تفاوت بین گاز طبیعی فشرده و گاز طبیعی مایع

گاز طبیعی فشرده (CNG) و گاز طبیعی مایع (LNG) اغلب با یکدیگر اشتباه گرفته می شوند. هر دو گاز طبیعی به شکل ذخیره شد هستند. تفاوت اصلی بین این دو این است که گاز طبیعی فشرده در فشار بالا و دمای محیط ذخیره می شود. در حالی که گاز طبیعی مایع در فشار محیط و دمای پایین ذخیره می شود. تحت شرایط ذخیره سازی مربوطه، CNG  سیال فوق بحرانی و LNG مایع است.

هزینه ذخیره سازی و تولید برای CNG کمتر از LNG است زیرا به مخازن برودتی و فرآیند خنک سازی پرهزینه نیاز ندارد. با این حال، برای CNG، حجم بسیار بیشتری برای ذخیره انرژی معادل بنزین یا بنزین و همچنین فشارهای بسیار بالا (205 تا 275 بار، یا 3000 تا 4000 psi) مورد نیاز است. به همین دلیل، گاز طبیعی مایع اغلب برای حمل و نقل گاز طبیعی در فواصل طولانی، در خطوط لوله، قطارها یا کشتی ها استفاده می شود، جایی که تبدیل گاز به CNG قبل از توزیع به کاربر نهایی انجام می شود.

اقدامات ایمنی برای جلوگیری از خرابی مخزن ذخیره گاز

در زمان گذشته چندین خرابی که منجر به ایجاد فاجعه در مخازن بود رخ داد است. یکی از آن ها شکستی است که در 14 ژانویه 1919 در بوستون در ماساچوست رخ داد. این فاجعه ملاس بوستون به دلیل ساخت و طراحی ضعیف رخ داد. دیوار آنقدر نازک بود که نمی توانست بارها را از محتویات تحمل کند. آزمایش مخزن قبل از استفاده با پر کردن آب انجام نشده بود. مخزن ضعیف پرچ شد بود. همچمنین چندین حادثه دیگر توسط مخازن ایجاد شد است. که اغلب ناشی از فولاد غیر استاندارد یا جوشکاری معیوب است.

برخی از مشکلات رایج تر در اطراف مهر و موم مخازن با اختراعات جدید تا حدودی حل شد است. با این حال، هنگامی که خالی است مشکل دیگری توسط مخازن ذخیره سازی ارائه می شود. اگر از مخازن برای نگهداری فرآورده های نفتی یا نفت مانند بنزین استفاده شد باشد، اتمسفر مخزن ممکن است به شدت انفجاری شود، زیرا فضا با هیدروکربن ها پر شد است. در چنین شرایطی، در صورت انجام عملیات جوشکاری، محتویات به راحتی توسط جرقه مشتعل شد است. و نتایج فاجعه باری برای جوشکارها به همراه خواهد داشت. این مشکل کاملاً شبیه به سنگرهای خالی روی کشتی های نفتکش است که اکنون باید از پتوی گاز خنثی برای جلوگیری از ایجاد اتمسفرهای انفجاری از پسماندها استفاده کنند.

مخزن ذخیره گاز
نگهداری از مخزن ذخیره گاز

بنابراین مخزن انبار صنعتی از هر نوع که باشد. باید با رعایت تمامی استانداردهای ایمنی و رعایت کلیه قوانین و مقررات ایمنی به نحو احسن طراحی و ساخته شود. مخزن ذخیره گاز همچنین باید به خوبی نگهداری شود. و بررسی ها و بازرسی های کیفیت و ایمنی در فواصل منظم انجام شود.

جمع بندی

این اطلاعات به شما ایده مختصری از انواع مخزن ذخیره گاز صنعتی می دهد. مخازن صنعتی کاربردهای وسیعی دارند. با این حال، صاحبان و کاربران مخازن صنعتی باید اطمینان حاصل کنند. که اقدامات ایمنی کافی برای نگهداری مخازن در شرایط ایمن و امن انجام شد است. امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد. سوالات و نظرات خود را با کارشناسان ما در میان بگذارید.