قطعات صنایع راه آهن و مترو
/0 دیدگاه /در صنایع فلزی /توسط javad asadiniaقطعات صنایع راه آهن و مترو مسئله ای است که در سالهای اخیر به دلیل نیاز بالا به صنایع ریلی و راه آهن، توجه خاص دولت به این مسئله در راستای گسترش خطوط ریلی این واحد ، جلب شده است.
تولیدی صنعتی اسدینیا ، اندیشه همکاری پایاپایی با شرکت های تولید قطعات صنایع ریلی در زمینه تولید قطعات پیچیده چدنی را دارا میباشد.
قطعات تولیدی مربوط به سوزن ریل و دیگر بخش های حساس قطار و ریل بوده که جنس این قطعه ها از چدن های آلیاژی داکتیل با ریز ساختارهایی میکروسکوپی شامل گرافیت کروی و فریت پرلیت میباشد.
تولیدی اسدینیا سازنده و تامین کننده بعضی از تجهیزات زیر ساخت صنایع راه آهن و مترو همانند تراورس چوبی ، قطعات ریل ، تراورس کامپوزیتی و سورن میباشد.
همین طور تولید کننده انواع ستون و تیرهای کامپوزیتی به منظور ایجاد و ساخت استراکچر برای پل های کامپوزیتی میباشد. که میتوان به قابلیت جابجایی و باز و بسته شدن مکرر ، سریع النصب بودن ، تحمل وزن محوری بالا ، سبک بودن و ارزان تر بودن و … اشاره کرد.
از این گونه پل ها هم به عنوان مسیرهای موقت و یا صعب العبور میتوان بهره گرفت. و در مدت زمانی بسیار کوتاه نسبت به احداث پل اقدام کرد.
مزایای تراورس های کامپوزیتی
به صورت خلاصه وار میتوان به موارد زیر برای مزایای تراورس های کامپوزیتی در صنایع ریلی اشاره کرد:
- طول عمری بیشتر از دیگر تراورس ها، حداقل 50 سال و دارای قابلیت بازیافت و استفاده دوباره بعد از این دوره زمانی
- دوام بالاتر از تراورس های چوبی، بتنی و فولادی به علت عدم نفوذ باکتری و رطوبت
- بالا رفتن خواص مثبت تراورس در صنایع ریلی بعد از گذشت چندین سال از بهره برداری و نصب
- نصبی آسان و امکان بهره گیری ترکیبی و هم زمان با دیگر تراورس های بتنی و چوبی
- عدم افزایش قیمت جهانی ضمن توجه به بهره گیری از مواد بازیافتی و ضایعات
قطعات لاستیکی در صنایع راه آهن و مترو
در ذیل به برخی از قطعات لاستیکی در صنایع ریلی و واگن سازی اشاره میکنیم:
- اورینگ مهره ماسوره پشت سیلندر ترمز ( بزرگ )
- اورینگ مهره ماسوره پشت سیلندر ترمز ( کوچک )
- اورینگ جعبه یاتاقان
- گردگیر کاسه محدب و مقعر بوژی
- یکی دیگر از صنایع ریلی اورینگ شیر هوا
- واشر لاستیکی شلنگ با بار خالی
- واشر جعبه با بار خالی
- واشر خروجی شیر هوا
- گردگیر چهار چرخه
- واشر تخت جعبه و واشر سر پنجه
و …
میبایست دقت داشته باشید که با توجه به اینکه قطعات لاستیکی مورد استفاده در صنایع ریلی دارای تنوع بالایی بوده. و همین طور این که این قطعات دارای حساسیت و تخصص است . در صورت نیاز به هر قطعه با تولیدی ما در ارتباط باشید و هماهنگی های لازم با واحد تولید برای قطعه مورد نظر را انجام دهید.
سوراخکاری ورقه و صفحات فلزی
/0 دیدگاه /در صنایع فلزی /توسط javad asadiniaورقه ها و صفحات سوراخ دار
سوراخکاری صفحات فلزی به طور معمول در صنایع فولاد، آلومینیوم و گالوانیزه استفاده می شود را می توان تقریباً در تعداد بی حد و حصری از الگوها و مواد پایه ساخت. ورقه و صفحات سوراخ دار یا سوراخکاری شده،به طور گسترده ای برای مقاصد معماری، فیلتراسیون و تهویه و گردش هوا استفاده می شود.
گروه تولیدی صنعتی اسدی نیا، می تواند این ورقه ها و صفحات فلزی را به راحتی هر اقلام دیگری از ضخامت 24 ga تا 1 را تولید کند که ممکن است فولاد، فولاد ضد زنگ، آلومینیوم، آلیاژ نیکل، پلاستیک، برنج یا مس باشد.
ضخامت صفحات فلزی
- برای فولاد از کسری اعشاری یا گیج استاندارد استفاده می شود.
- برای فولاد ضد زنگ، مونل و اینکونل از کسری اعشاری یا گیج استاندارد استفاده می شود.
- برای مس، برنج، مونتز و آلومینیوم از کسر اعشاری یا گیج قهوه ای و شارپ استفاده می شود.
سوراخ ها
- سوراخ های گرد: پلکانی (الگوی 60 درجه) استاندارد است. تغییرات شامل الگوی خطی 45 درجه و خط مستقیم می باشد.
- سوراخ های مربعی: الگوی خطی یا پلکانی.
- سوراخ های شکاف دار: خطوط کناری پلکانی، انتهای خط های پلکانی یا مستقیم. سوراخ های شکاف دار استاندارد، شکاف هایی گرد خواهد بود. حتما این نکته را در نظر داشته باشید که آیا شکاف های انتهای مربعی مورد نیاز است یا خیر.
سوراخ های دیگر:
نمونه های معمولی سوراخ صفحات فلزی عبارتند از:
– سطح برجسته، مانند سوراخ شدگی های کفپوش های ایمن آج دار
– شکاف های لوور شده
– اشکال خاص (الماس، مستطیلی، مثلث و …)
فاصله گذاری سوراخ ها
فاصله برای سوراخ های بزرگ توسط مراکز سوراخ ها یا منطقه باز مورد نیاز تعیین خواهد شد.همچنین فاصله برای سوراخ های کوچک توسط مراکز یا ناحیه باز یا در صورت عملی تر، با تعداد سوراخ ها به اینچ مربع تعیین میشود.
حاشیه و لبه ها
اگر مقدار حاشیه مشخص نشده باشد، ما صفحات فلزی یا ورقه هایی با حداقل یا بدون حاشیه عرضه می کنیم. ورقه های سوراخ شده با حاشیه های ویژه مطابق با نیاز شما قابل تولید و عرضه است. حاشیه های هر یک از چهار طرف ورق باید مشخص شود. اگر تلورانس نزدیک در حاشیه ضروری است، باید به وضوح نشان داده شود.
مسطح بودن ورق ها و صفحات فلزی
تمامی ورق های استاندارد را می توان به صورت تخت هم عرضه نمود. با این حال، اگر شغل شما تحت یکی از دسته بندی های زیر قرار می گیرد، توصیه می شود قبل از ادامه، در مورد الزامات صافی با مشاوران ما مشورت کنید:
- 1. ورق سوراخ دار با حاشیه های بسیار وسیع.
- 2. نواحی خالی مورد نیاز در داخل ناحیه سوراخ شده.
- 3. ورقه های سوراخ دار با درصد بسیار زیادی از فضای خالی.
- 4. فلز گیج سنگین در رابطه با اندازه سوراخ.
- 5. آلیاژهای مخصوص.
ویژگی ها و مزایای سوراخکاری صفحات فلزی
ده (10) الگوی سوراخ منحصر به فرد در صفحات فلزی وجود دارد:
- انواع گیج و متریال
- نسبت استحکام به وزن بالا
- مقرون به صرفه
- همه کاره
- جذابیت کاربردی و زیبایی شناختی
- تهویه برای هوا، نور، صدا، گازها
- غربالگری مایعات
- یکسان سازی یا کنترل فشار
- ایمنی و امنیت
- برش و ساخت آسان
مخازن ذخیره آب و مایعات صنعتی
/0 دیدگاه /در صنایع فلزی /توسط adminمخازن ذخیره آب و مایعات برای ذخیره انواع مایعات مانند نفت سفید، گازوئیل، بنزین، روغن زباله و برای دفن زیرزمینی و کاربردهای تحت فشار استفاده می شود. مخازن ذخیره سازی مایعات انواع مختلفی دارند که هر نوع، کاربردهای خاص خود را دارد. در این مقاله سعی داریم به بررسی برخی از مخزن های ذخیره مایعات بپردازیم. با ما همراه باشید.
انواع مخازن ذخیره آب و مایعات
- مخازن پیاز
مخازن پیاز گزینه ای عالی برای ذخیره سریع آب در مواقع اضطراری است. این مخازن خود خیز هستند و دارای اتصالاتی هستند که دسترسی به آن ها آسان است. علاوه بر این، این مخازن را می توان در عرض چند دقیقه جابجا و راه اندازی کرد.
- مخازن بالش
مخازن جمع شونده که به آن ها مخازن بلیوت یا بالش نیز گفته می شود، یک راه حل ذخیره سازی موقت قابل استفاده مجدد موثر هستند.
- پلی تانک ها
پلی تانک ها مصارف خانگی نیز دارند. آنها برای کاربردهای مختلف از جمله جمع آوری آب باران و ذخیره آب آشامیدنی استفاده می شوند. مخازن پلی در انواع مختلفی وجود دارند که شامل مخازن فاضلاب، مخازن متحرک، مخازن روی زمین و غیره می باشد.
- مخازن فایبرگلاس
مخازن ذخیره مایع فایبرگلاس بادوام هستند. همچنین به راحتی دچار خوردگی و زنگ زدگی نمی شوند. این مخازن دارای مقاومت دمایی بالایی هستند. آنها با پوشش های مختلف عرضه می شوند تا عملکرد بهینه را با نیازهای مختلف ذخیره سازی مایعات ارائه دهند.
- مخازن فولادی جوش داده شده
مخازن جوش داده شده یک راه حل قابل اعتماد برای ذخیره سازی طولانی مدت هستند. آن ها در شکل ها و اندازه های مختلف و متناسب با انواع مختلف برنامه ها هستند.
- مخازن فولادی
مخازن ذخیره مایع فولادی همه کاره، بادوام، مقرون به صرفه و طول عمر خوبی هستند. آن ها با استفاده از فولاد موجدار گالوانیزه ساخت می شوند. این مخازن در اندازه های مختلف موجود هستند و همچنین می توانند برای رفع نیازهای پروژه خاص سفارشی شوند. مخازن فولادی راه راه برای جمع آوری آب باران، آب فرآیندهای صنعتی یا اطفاء حریق استفاده می شود.
مخازن ذخیره سازی پلاستیکی صنعتی
ذخیره آب برای مقاصد خانگی، مسکونی، صنعتی و تجاری مهم است. مخازن پلاستیکی ذخیره آب یکی از بهترین گزینه ها برای این کار هستند. مخازن پلاستیکی در مقایسه با مخازن سیمانی و بتنی سبک وزن، با دوام بسیار بالا هستند و مساحت کمتری را اشغال می کنند. علاوه بر این، مخازن پلاستیکی انعطاف پذیری بیشتری نسبت به مخازن ذخیره سازی معمولی دارند. چنین مزایای مخازن آب پلاستیکی آن ها را به گزینه ای محبوب تبدیل کرده است. این مخازن با مواد مختلفی مانند پلی اتیلن خطی با چگالی کم، مواد فایبرگلاس یا پلی پروپیلن ساخت می شوند.
کاربرد مخازن پلاستیکی ذخیره آب
مخازن ذخیره آب پلاستیکی شاهد کاربردهای فزاینده ای در فرآوری مواد غذایی، ظروف فاضلاب، تولید مواد شیمیایی، شیرهای مهار و کشاورزی و آبیاری هستند. مخازن پلاستیکی بر اساس نوع مایعی که قرار است ذخیره شود ساخته می شوند. ظرفیت ذخیره سازی این مخازن بین 1.5 تا 1.9 وزن مخصوص است. پلاستیک مورد استفاده در مخزن ذخیره معمولاً اجازه می دهد تا سطح مایع به راحتی قابل مشاهده باشد.
مخازن ذخیره سازی پلاستیکی به طور گسترده برای ذخیره مایعاتی استفاده می شود که شامل آب نمک، روغن های نباتی پسماند، صابون ها، مواد پاک کننده، مواد شیمیایی صنعتی، کشاورزی، مایع خروجی گازوئیل (DEF)، کودهای مایع، آب آشامیدنی و آب غیر شرب می شود.
مطلب پیشنهادی: مخزن ذخیره آب گرم
طبقه بندی مخازن ذخیره آب و مایعات
مخازن ذخیره آب پلاستیکی را می توان بر اساس نوع پلیمری، نوع پلاستیکی، اندازه، شکل و کاربرد به انواع مختلفی طبقه بندی کرد.
- بر اساس نوع پلیمری، مخازن پلاستیکی را می توان به پلی اتیلن، فایبرگلاس و غیره طبقه بندی کرد.
- بر اساس نوع پلاستیکی، مخزن پلاستیکی را می توان در تازه و بازیافتی دسته بندی کرد.
- با توجه به شکل، این مخازن را می توان به مستطیل، استوانه ای و… تقسیم کرد.
- بر اساس اندازه، این دسته از مخازن را می توان به بزرگ (بیش از 5000 لیتر)، متوسط (از 1000 لیتر تا 5000 لیتر) و کوچک (کمتر از 1000 لیتر) طبقه بندی کرد.
- بر اساس کاربرد، این مخازن ذخیره را می توان به صنعتی، شهری، مسکونی و تجاری تقسیم کرد.
سخن آخر
مخزن، یکی از پرکاربرد ترین سازه های بشر در دنیای صنعت است. امروزه مخازن بسته به نوع متریالی که در ساخت آن ها به کار رفته، کاربرد و دیگر موارد دسته بندی و انواع مختلفی دارند. در این مقاله سعی کردیم تا انواع مختلفی از مخازن را به شما عزیزان معرفی نماییم. هرچند، گستردگی مخازن بسیار بیشتر از آن است که بتوان در یک مقاله به آن پرداخت. آیا انواع دیگری از مخزن را می شناسید؟ دانش خود را با ما در میان بگذارید.
مخزن ذخیره آب گرم صنعتی
/0 دیدگاه /در صنایع فلزی /توسط adminیکی از پر کاربرد ترین مخازن در صنعت، مخزن ذخیره آب گرم صنعتی می باشد. امروزه با توجه به گسترش بیماری های متنوع ویروسی و میکروبی داشتن آب تمیز یکی از الزامات زندگی بشر است. همچنین آب گرم در صنعت کاربرد های بسیاری دارد که الزام استفاده از این مخازن رو دو چندان می کند. در این مقاله سعی داریم تا شما عزیزان را با مخزن آب گرم صنعتی آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
کاربرد مخزن آب گرم صنعتی
مخزن ذخیره آب گرم صنعتی دارای گواهینامه ASME هستند. این مخازن برای استفاده در کاربردهای صنعتی که در آن ها به یک منبع آب گرم ثابت نیاز است. آب گرم در داخل مخزن آب ذخیره می شود. تا برای استفاده در زمان های تقاضای آب گرم بالا در دسترس خواهد بود. این امکان استفاده کارآمد از انرژی را فراهم می کند و در عین حال هر زمان که لازم باشد آب گرم ارائه می دهد.
آب به دلیل ظرفیت گرمایی ویژه بالایی که مخزن آب گرم دارد، یک محیط ذخیره گرما بسیار کارآمد است. آب می تواند گرمای بیشتری را در واحد وزن در مقایسه با سایر مواد ذخیره کند. علاوه بر این، آب کم هزینه و غیر سمی است.
یک مخزن ذخیره آب گرم صنعتی که به طور موثر عایق بندی شد است. همچنین دارای این تواناییست که گرما را برای چندین روز حفظ کند. و در نتیجه هزینه سوخت را کاهش دهد. این مخازن ذخیره سازی در صنایع، ممکن است شامل یک سیستم مشعل داخلی نفت یا گاز و بخاری های غوطه وری الکتریکی باشد. مخازن آب گرم در انواع خاصی از مبدل حرارتی خارجی مانند سیستم گرمایش مرکزی استفاده می کنند. همچنین این نوع مخازن ممکن برای ایجاد آب گرم از یک منبع انرژی متفاوت استفاده کنند.
عایق بندی مخزن ذخیره آب گرم
مخازن ذخیره آب گرم معمولاً دارای عایق حرارتی برای کاهش مصرف انرژی، تسریع فرآیند گرمایش و همچنین حفظ دمای کاری مطلوب هستند. اتلاف حرارت در حالت آماده به کار با عایق حرارتی ضخیم تر کاهش می یابد. آبگرمکن ها دارای درجه بندی های عایق متنوعی هستند. با این حال، لایه های عایق اضافی را می توان در خارج از آبگرمکن برای کاهش تلفات حرارتی اضافه کرد. در شرایط شدید، آبگرمکن ممکن است به طور کامل در یک فضای عایق بندی شده که به طور خاص ساخته شده است محصور شود.
فایبرگلاس رایج ترین نوع عایق برای این آبگرمکن ها است. با استفاده از تسمه یا نوار چسب های مخصوص یا با ژاکت بیرونی آبگرمکن در جای خود ثابت می شود. در مواردی که از مشعل استفاده می شود، خروج گاز احتراق یا جریان هوا نباید توسط عایق مسدود شود.
اکثر آبگرمکن های مدرن از عایق فوم پلی اورتان (PUF) استفاده می کنند. در مواردی که دسترسی به مخزن داخلی ضروری است (جایی که سطوح اکسیژن یا مواد معدنی تهاجمی در منبع آب محلی وجود دارد)، عایق PUF به شکل کپسوله استفاده می شود. این اجازه می دهد تا لایه عایق برای بررسی منظم یکپارچگی و همچنین تعمیرات مخزن (در صورت نیاز) برداشته شود.
نکات ایمنی
آب داغ می تواند منجر به جراحات خطرناک و دردناک ، به ویژه در افراد مسن و کودکان شود. دمای آب در خروجی نباید بیشتر از 49 درجه سانتیگراد باشد. در حالی که آب ذخیره شد در دمای زیر 60 درجه سانتیگراد ممکن است اجازه رشد باکتری ها را بدهد (باکتری های عامل بیماری لژیونر).
سخن آخر
مخزن ذخیره آب گرم صنعتی همچون مخازن صنعتی دیگر از جمله مخزن ذخیره سازی نفت و روغن، یکی از پر استفاده ترین مخازن در صنعت می باشد. این مخازن مزایای بسیاری همچون گرم نگه داشتن آب در مدت زمان طولانی و… دارند. این امر موجب کارآمد شدن آن ها در صنعت شد است. البته همانطور که گفت شد رعایت نکات ایمنی نیز در استفاده از این مخرن الزامیست. امیدواریم این مقاله برای شما مفید بوده باشد. نظرات و سوالات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
مخازن ذخیره سازی نفت صنعتی و روغن صنعتی
/0 دیدگاه /در صنایع فلزی /توسط adminمخزن ذخیره سازی نفت صنعتی
مخازن ذخیره نفت، مخازن یا ظروفی هستند که نفت را به طور موقت در طی مراحل مختلف فرآوری به انواع فرآورده های نفتی یا قبل از مصرف یا استفاده نگه می دارند. مواد و ساختار مخازن ذخیره نفت صنعتی بر اساس کاربرد آنها و همچنین الزامات ایمنی، زیست محیطی و قانونی انواع دیگر در منطقه ذخیره سازی است.
مخازن ذخیره سازی نفت در اندازه ها، شکل ها، مواد و انواع مختلف از تولید اولیه نفت خام تا توزیع و پالایش فرآورده های نفتی مختلف استفاده می شود. مخازن مدرن ذخیره سازی نفت صنعتی دارای موادی هستند – فولاد کربنی، فولاد ضد زنگ، بتن مسلح و پلاستیک. آنها همچنین بر روی ذخایر نمک سنگی که عمدتاً غیرقابل نفوذ هستند، برای ذخیره سازی زیرزمینی نفت حک می شوند. ساخت انواع مخازن ذخیره نفت در طول زمان انجام شد.
انواع مخازن نگهداری روغن صنعتی
- مخزن سقفی شناور
همانطور که از نام آن پیداست. مخزن سقف شناور از یک سقف شناور تشکیل شد است. که با توجه به سطح روغن در مخزن، سقوط یا بالا می رود. برای جلوگیری از تجمع بخار در داخل مخزن، سقف شناور در این نوع مخازن به عنوان یک ویژگی ایمنی در نظر گرفت شد است.
- مخزن با سقف ثابت
در مخزن سقف ثابت، روغن ذخیره و در معرض تغییرات و عوامل محیطی قرار نمی گیرد. این نوع مخزن برای نگهداری فرآورده های نفتی در حجم کمتری نسبت به مخازن دارای سقف شناور استفاده می شود.
مخزن قفل
این مخازن توسط یک مخزن دیگر محصور یا یک دایک مهاری در اطراف مخزن دارند. دایک مهار یا مخزن بیرونی به عنوان یک سیستم نگهدارنده برای جلوگیری از نشت، نشت نفت یا سایر انواع آلودگی نفتی از انتشار به اطراف عمل می کند.
- مخازن تک جداره
همانطور که از نام آن معلوم است از یک جداره ساخت شد اند. مخازن تک جداره نوعی پر مصرف از مخازن است. این مخازن بر اساس درخواست مشتری در ظرفیت های مختلفی ساخت و ارائه می شوند. ضخامت ورق های مورد استفاده در این مخازن با توجه به ظرفیت و ابعاد آن متفاوت است.
- مخزن دو جداره
مخازن دوجداره نوعی دیگر از مخازن هستند که در ابعاد و ظرفیت های مختلف تولید می شوند. در این نوع از مخزن، دوجداره بودن آن ارتباطی با فشار و مقاومت بدنه ندارد. و علت وجود جداره دوم برای انجام عملیات های مخصوص است. برای مثال یکی از دلایل جداره دوم جلوگیری از هدر رفتن حرارت است. برای این کار از عایق های حرارتی مثل پشم شیشه، پشم سنگ و دیگر عایق ها بین دو جداره کار می شود.
سخن آخر
گروه تولیدی صنعتی اسدی نیا، با در نظر گرفتن کیفیت و ایمنی در ساخت و تولید انواع مخازن ذخیره سازی، در تلاش است تا رضایت دائمی شما را جلب کند. امیدواریم از خواندن این مقاله اطلاعات کافی را دریافت کرده باشید.
مخازن نگهداری مواد شیمیایی صنعتی
/0 دیدگاه /در صنایع فلزی /توسط adminمخازن نگهداری مواد شیمیایی صنعتی برای ذخیره کود، پروپان، گاز طبیعی مایع، فرآورده های نفتی (بنزین، گازوئیل)، نفت خام و سایر مواد شیمیایی استفاده می شود. مخزن مواد شیمیایی صنعتی در اشکال و اندازه های مختلف موجود می باشد. این مخازن ذخیره سازی برای اختلاط، پردازش، ذخیره استاتیک و حمل و نقل محصولات شیمیایی نهایی و همچنین مواد خام استفاده می شود.
انواع مخازن نگهداری مواد شیمیایی صنعتی
سه نوع اصلی از مخازن نگهداری مواد شیمیایی صنعتی موجود است:
- مخازن فولاد ضد زنگ
- مخازن پلی اتیلن
- مخازن فایبرگلاس (FRP).
مخازن ذخیره سازی فولاد ضد زنگ موثر و بادوام هستند. با این حال، آنها برای بسیاری از اسیدها مناسب نیستند و همچنین گران ترین گزینه هستند.
مخازن فایبرگلاس برای برخی کاربردها مناسب هستند. با این حال، آن ها دارای درزهایی هستند که ممکن است نشت کنند. لذا نیاز به تعمیر و نگهداری بیشتری دارند و بیشتر در معرض خطاهای انسانی هستند. زیرا مستعد ابتلا به برخی مواد شیمیایی مانند اسید هیدروفلوروسیلیک هستند. اسید هیدروفلوروسیلیک ماده ای شیمیایی است که شیشه (جزء ساختاری FRP) را حکاکی می کند.
مخازن ذخیره سازی پلی اتیلن به صورت پلی اتیلن به صورت کراس لینک و همچنین پلی اتیلن خطی عرضه می شوند. این مواد همه کاره ترین مخازن ذخیره سازی صنعتی را در بازار می سازند.
ماده شیمیایی را که باید ذخیره شود در نظر بگیرید
هنگام برنامه ریزی یک واحد مخزن ذخیره مواد شیمیایی صنعتی، مهم ترین عاملی که ابتدا باید در نظر گرفت شود، ماده شیمیایی است که باید ذخیر شود. یکی از باور های رایج غلط این است که اگر یک مخزن ذخیره بتواند آب را نگه دارد، می تواند یک ماده شیمیایی را نیز در خود نگه دارد. مخزن ذخیره آب ممکن است یک ماده شیمیایی را برای مدتی نگه دارد. به یاد داشته باشید که مخزن به طور خاص برای ذخیره مواد شیمیایی طراحی نشده است. عوامل متعددی ممکن است مخزن را تخریب کرده و باعث نشتی شود و منجر به خطرات دیگری شود.
خوشبختانه، میتوانید در مخازن ذخیره سازی صنعتی پلی اتیلن، هر نوع ماده شیمیایی را که می خواهید ذخیره کنید. مخازن نگهداری مواد شیمیایی پلی اتیلن مقرون به صرفه، محکم و قوی هستند. مخازن ذخیره پلی اتیلن در قالبی ساخته می شوند که احتمال خطای انسانی را رد می کند. این مخازن در گزینه های مختلفی موجود هستند. که به محافظت از محیط ذخیره سازی، مواد شیمیایی و کارکنان شما کمک می کند. انواع اصلی مواد پلی اتیلن مورد استفاده برای مخازن ذخیره مواد شیمیایی عبارتند از پلی اتیلن خطی و پلی اتیلن متقاطع (XLPE).
نگرانی های ایمنی برای مخازن مواد شیمیایی
مخزن شیمیایی خراب یا آسیب دید می تواند منجر به آسیب جدی به اموال و آلودگی محیطی شود. اگر مخازن ذخیره مواد شیمیایی نشت کنند و مواد شیمیایی ذخیره شده به رودخانه ها و دریاچه ها سرازیر شوند، آب های زیرزمینی و آب آشامیدنی را آلوده کنند یا آتش بگیرند. آتش سوزی شیمیایی می تواند منجر به آلودگی آب و خاک و همچنین تهدیدی برای سلامت انسان شود.
خرابی مخازن ذخیره مواد شیمیایی ممکن است به دلیل فرسودگی، خوردگی، ایرادات ساختمانی، نگهداری ضعیف، نشت در حین انتقال، پر شدن بیش از حد، و عدم وجود یا عدم نگهداری نامناسب برای نشتی رخ دهد.
سخن آخر
گروه تولیدی صنعتی اسدی نیا، در این مقاله به توضیح در مورد مخازن نگهداری مواد شیمیایی پرداخت تا سوالات شما در مورد انواع مخازن نگهداری مواد شیمیایی را تا حد ممکن برطرف نماید.
امیدواریم از خواندم این مقاله لذت برد باشید.
ورق سیاه چیست و چه انواعی دارد؟
/0 دیدگاه /در صنایع فلزی /توسط adminورق سیاه چیست و چه کاربردی دارد ؟ در فرایند تولید انواع وسایل فولادی مثل انواع پروفیل و لوله، نقش ماده اولیه را دارد. دارای استاندارد های گوناگونی است. طیف وسیعی از این کالا در ابعاد مختلف به بازار عرضه میشود. ورق سیاه از نورد گرم شمش های فولادی تولید میشود.
ورق سیاه چیست؟
در صنعت فولاد، ورقها با کمک فرایند نورد سرد یا نورد گرم تولید میشوند که در ساخت عمده ورقهای فلزی از روش نورد گرم استفاده می شود . و در کوره با دمای بالا قرار داد می شوند، و به همین دلیل رنگ ورقها کمی تیره و مات میشود و از این رو به آنها ورق سیاه یا Hot Rolled Sheet میگویند. تولید ورق سیاه هزینه کمتری نسبت به روشهای دیگر دارد و همچنین حرارت کوره، باعث تولید محصولی با کیفیت میشود؛ از این رو کاربرد ورق سیاه در بسیاری حوزهها دید میشود.
انواع ورق سیاه
انواع ورق سیاه، به دو دسته تقسیم میشوند. به عنوان مثال، ورق سیاه معمولی با استاندارد ST37 تولید میشود و برای ساختن انواع ساختمان و سوله سازی کاربرد دارد. از سوی دیگر کاربرد ورق سیاه در حرفه هایی همچون سدسازی و پتروشیمی کاربردی تر است. این ورق، در ساختمان خود کمی کربن دارد، به فولاد نرمه نیز شناخته میشود. این مقطع فولادی به دلیل نرمی انعطافپذیری و شکل پذیری بالایی دارد.
مراحل تولید ورق سیاه
برای تولید این نوع ماده، از تختالهای فولادی به عنوان متریال ورودی استفاده میشود. تختالها به کورههایی برای دریافت دمای پیش گرم، انتقال مییابند. در این مرحله یک پوسته اکسیدی بر روی ورق سیاه شکل میگیرد؛ بنابراین پیش از ادامه فرآیند سطح آن باید پاکسازی شود. بعد تختالها را از بین غلطکها عبور میدهند تا ضخامت صفحات آهنی کاهش پیدا کند. به این مرحله نورد خشن یا نورد تخت میگویند که نقش بسزایی در کاهش زمان فرایند دارد.
پس از نورد خشن، به حالت نورد نهایی میروند تا در دمای بالا قرار گیرند و ناهمواریها و نواقص احتمالی آنها در این مرحله کاملا رفع شود. خط نورد نهایی، ۵ تا ۷ قفسه دارد و ضخامت ورقها را به ۱.۸ تا ۳ میلیمتر کاهش میدهد. پس از آن، دمای ورقها را حدود ۵۸۰ درجه پایین میآورند و آنها را برای مرحله کلافپیچی آماده میکنند. در نهایت ورقهای خنک شده، مثل یک کلاف پیچیده میشوند و به کارخانهها و بازارهای گوناگون میروند.
در تولید ورق سیاه با روش نورد گرم، کوره پیش گرم، قفسههای خشن کار و ظریف کار، واحدهای خنک کننده، ظرفیت قابل حصول کوره، قطر، طول و جنس غلطک، ترکیبات شیمیایی و … اهمیت دارند و در نتیجه نهایی، اثرگذار خواهند بود.
ابعاد سفارش ورق سیاه
ورق سیاه در حالت های فابریک و رولی قابل ارائه هستند. در حالت فابریک، با توجه به نیاز مشتری برش کاری انجام میشود. در حالت رولی ابعاد ۲۰۰۰ در ۱۰۰۰ تا ۶۰۰۰ در ۲۰۰۰ در بازار موجود است. متداولترین ابعاد ورق سیاه عبارت است از:
- ورق سیاه ابعاد ۲۰۰۰*۱۰۰۰ میلی متر
- ورق سیاه ابعاد ۲۵۰۰*۱۲۵۰ میلی متر
- ورق سیاه ابعاد ۶۰۰۰*۱۰۰۰ میلی متر
- ورق سیاه ابعاد ۶۰۰۰*۱۵۰۰ میلی متر
- ورق سیاه ابعاد ۶۰۰۰*۲۰۰۰ میلی متر
- ورق سیاه ابعاد ۱۲۰۰۰*۲۰۰۰ میلی متر
کمترین ضخامت ورق سیاه چقدر است؟
این معمولا ورقهای سیاه از ۱.۵ تا ۱۰۰ میلیمتر ضخامت دارند، نازکترین ضخامت ورق سیاه تولیدی برای کارخانههای تولید پروفیل و لوله که به صفحات نازکتری نیاز دارند، به ۱.۲ میلیمتر نیز میرسد. وزن ورق سیاه و در نتیجه قیمت ورق سیاه متاثر از این ضخامت است. جدول وزن ورق سیاه را برای شناخت بیشتر وزن و ابعاد استاندارد این مقطع فولادی مشاهده کنید.
کاربرد ورق سیاه چیست؟
با توجه به استانداردها، شرایط خاص تولید و ویژگیهایی که ورق سیاه دارد، از این محصول در ساخت و تولید تجهیزات و وسایل گوناگونی استفاده میشود. موارد زیر حوزههای کاربرد ورق سیاه را معرفی میکنند:
تولید قطعات و مصالح فلزی در صنعت ساختمان
صنعت خودروسازی
ساخت انواع آبگرمکن
ساخت انواع تجهیزات برای صنعت کشاورزی
تولید رینگ و چرخ
صنعت ساخت انواع تانکر
تولید انواع مخازن خاص برای کشتیها
صنایع فلزی سنگین
ساختن سیلو برای انبار غلات و…
ساختن ادوات جنگی مانند تانک
صنایع فلزی سنگین
سد سازی
تولید سیلندرهای گاز
و…
عوامل موثر بر قیمت ورق سیاه
تولید کننده، طول، عرض و ضخامت محصولات مهمترین عوامل موثر بر قیمت ورق سیاه هستند. به علاوه، وزن ورق سیاه، قیمت ارز، نرخ سوخت، هزینههای حمل و نقل، انبارداری، روشهای تولید، نوسانات بازار بورس و… نیز بر قیمت نهایی ورق سیاه اثرگذار است. قیمت ورق سیاه همچنین به استاندارد مورد استفاده در ساخت هر نوع وابسته است. قیمت ورق سیاه برشی، قیمت ورق سیاه st37 و قیمت ورق st52 با یکدیگر متفاوت خواهد بود. با توجه به تغییرات لحظهای قیمت ورق و دیگر مقاطع فولادی اطلاع از قیمت لحظهای اهمیت مییابد. جهت دریافت قیمتهای روز و راهنماییهای لازم برای خرید ورق سیاه متناسب با نیاز خود با مشاوران ما در آیرومارت در ارتباط باشید.
برای اطلاع از قیمت روز ورق کلیک کنید.
مخزن ذخیره سازی سوخت صنعتی
/1 دیدگاه/در صنایع فلزی /توسط adminمخزن ذخیره سازی سوخت صنعتی ظرفی است که برای ذخیره سازی گاز، نفت، آب و فرآورده های پتروشیمی استفاده می شود. مخازن ذخیره سازی صنعتی در اندازه ها و اشکال مختلف تولید می شوند. آن ها می توانند زیر زمین، افقی و عمودی باشند و از بتن، سنگ، فایبرگلاس، فولاد یا پلاستیک ساخته شوند. این مخازن را می توان بر اساس ماده ای که در خود نگه می دارد و برخی عوامل دیگر به چند نوع دسته بندی کرد. در این مقاله سعی داریم تا مخزن دخیره سازی سوخت را به شما عزیزان معرفی نماییم. با ما همراه باشید.
مخازن ذخیره سازی سوخت صنعتی
مخزن ذخیره سوخت صنعتی که به مخازن نفت نیز معروف هستند، می توانند مایعات مختلفی را ذخیره کنند. به طور کلی برای نگهداری مایعات غیر آلی و آلی استفاده می شود. آن ها همچنین می توانند بخار و همچنین مایعات قابل اشتعال مختلف را در خود نگه دارند. مخازن ذخیره سوخت در طرح ها و اندازه های مختلف تولید می شوند. این مخازن به شکل ویژه ای برای ذخیره انواع سوخت، بخار و مایعات صنعتی طراحی شده اند.
انواع مخزن ذخیره سازی سوخت
دو نوع اصلی مخازن ذخیره سوخت وجود دارد: مخازن زمینی و مخازن زیرزمینی.
مخزن سوخت روی زمین
مخازن سوخت روی زمین (AST) به دلیل نگهداری طولانی مدت و هزینه های اولیه بسیار محبوب هستند. نصب این مخازن در مقایسه با مخازن زیرزمینی مقرون به صرفه تر است. زیرا نیازی به هزینه کردن برای گودبرداری عمیق و روسازی لوله های درگیر بیشتر نیست.
مخازن سوخت روی زمین در مقایسه با مخازن زیرزمینی سهولت بیشتری در نگهداری دارند. این مخزن را می توانید به راحتی از نظر نشتی و دسترسی برای تعمیرات بررسی کنید. به همین دلیل است که مخازن ذخیره سوخت روی زمین برای ذخیره سوخت و مواد شیمیایی ترجیح داد می شوند.
مخازن ذخیره سازی زیرزمینی
در مخزن ذخیره سوخت زیرزمینی (UST)، حداقل 10 درصد از حجم ذخیره شد مخزن در زیر زمین مدفون است. چنین مخازنی که برای ذخیره مواد یا سوخت های خطرناک استفاده می شوند، دارای مقررات خاصی هستند و باید در EPA ثبت شوند.
این مخازن برای افرادی مناسب است که می خواهند فضا ویا ارزش دارایی خود را به حداکثر برسانند. مخازن ذخیره سازی زیرزمینی را می توان در زیر چمن ها و راهروها قرار داد. جایی که قابل مشاهده نیستند. مسلماً این نوع تانک ها ایمن تر هستند زیرا احتمال انفجار بسیار کم است. با این حال، احتمال نشتی و همچنین ایجاد آلودگی در مورد این مخازن افزایش می یابد زیرا نمی توان آنها را اغلب بازرسی کرد.
مزایای استفاده از مخزن ذخیره سوخت
اگر کسب و کار شما به ذخیره ایمن سوخت یا سایر مایعات قابل اشتعال نیاز دارد، استفاده از مخزن ذخیره سوخت صنعتی بسیار مهم است. مخازن ذخیره سوخت صنعتی ظروف دارای گواهی استاندارد هستند که ذخیره ایمن مواد شیمیایی، حلال ها، روغن، بنزین، گازوئیل و سایر مایعات خطرناک و قابل اشتعال را فراهم می کنند. مخازن ذخیره سوخت، انتشارات تبخیری را محدود می کنند و همچنین از نشت مواد موجود در آن جلوگیری می نمایند.
این ظروف بزرگ مطابق با استانداردهای صنعتی ساخته و طراحی شده اند که آن ها را به گزینه ای کارآمد و قابل اعتماد برای رفع نیازهای ذخیره سازی مواد خطرناک شما تبدیل می کند. استفاده از مخازن ذخیره سوخت صنعتی دارای چندین مزیت است که در زیر ذکر شد است:
مقرون به صرفه
استفاده از مخزن ذخیره سوخت مقرون به صرفه است. زیرا کارکنان شما نیازی به خروج از مرکز تجاری برای سوخت گیری تجهیزات یا وسایل نقلیه ندارند. این باعث صرفه جویی در هزینه و زمان می شود که در غیر این صورت برای سوخت گیری از محل کسب و کار شما صرف می شود. ظرفیت ذخیره سازی این مخازن بین 1000 تا 110000 لیتر است که به شما امکان می دهد بنزین و سوخت را بر اساس مقدار مورد نیاز به صورت هفتگی یا روزانه ذخیره کنید.
تنوع
انواع مختلفی از مخازن ذخیره سوخت وجود دارد که می توانید یکی از آن ها را انتخاب کنید. انواع اصلی عبارتند از: مخازن ذخیره سوخت در سطح زمین و مخازن ذخیره سوخت زیرزمینی.
نوع دیگری از مخزن ذخیره سوخت صنعتی، مخزن قفل است. این نوع مخزن به دلیل دوام زیاد مورد استفاده قرار می گیرد. مخزن ذخیره با دو جداره فولادی از ریختن مواد موجود در آن جلوگیری می کند. ظرفیت ذخیره سازی مخازن قفل و مخازن روی زمین معمولاً بین 1000 تا 150000 لیتر است.
اگر نیازهای ذخیره سازی شما کوچک است، می توانید مخزن ذخیره سازی کوچک را انتخاب کنید. ظرفیت ذخیره سازی این نوع مخزن سوخت بین 1000 تا 1450 لیتر است. مانند مخزن خود باند، مخزن بسته بندی کوچک نیازی به هیچ گونه الزامات بسته بندی پیچیده ای ندارد و همچنین حداکثر تطبیق پذیری و کارایی را ارائه می دهد.
تطبیق پذیری
مخزن ذخیره سوخت صنعتی قابلیت نگهداری انواع مایعات قابل اشتعال را دارد. اگر نیازهای ذخیره سازی شما بسیار خاص است، سازنده خود را در مورد آن ها مطلع کنید زیرا ممکن است مشخصات و مدل های مخزن را سفارشی یا تنظیم کنند تا نیازهای خاص شما را برآورده کنند. علاوه بر این، مخازن ذخیره سوخت صنعتی به راحتی نصب می شوند. برخی از مدل ها نیز قابل حمل هستند تا در صورت لزوم به راحتی جابجا شوند.
سخن آخر
امروزه در صنعت برای مصارف مختلف، مخازن خاصی ساخت می شوند که هر کدام ویژگی ها و کاربرد های خاص خود را دارند. یکی از مهم ترین مخازن در صنعت مخزن ذخیره سازی سوخت می باشد که کاربرد بسیاری نیز دارد. مخزن ذخیره سازی سوخت انواع مختلفی داشته و ویژگی های خاصی مانند مقرون به صرفه بودن، تنوع و تطبیق پذیری را دارا می باشد. آیا تا کنون از این نوع مخازن استفاده کرده اید؟ مزایا و معایب آن ها چیست؟ دانش خود را با گروه تولیدی صنعتی اسدی نیا در میان بگذارید.
نگاهی اجمالی به ورق های استیل
/0 دیدگاه /در صنایع فلزی /توسط adminورق های استیل از چندین درجه مختلف فولاد تولید می شوند که هر کدام ویژگی هایی مفید و منحصر به فرد خود را دارند. شما اگر بدنبال نورد گرم، سرد، گالوانیزه، آج یا دیگر گزینه های مورد نیاز خود باشید، ورق های استیلی وجود دارد که مشخصاتش با نیاز شما کاملا همخوانی دارد.
ما در گروه تولیدی صنعتی اسدی نیا، ورق های استیل را در طیف وسیعی از طول ها، عرض ها، گیج ها، آلیاژها و مشخصات مختلف تولید می کنیم تا نیازهای شما را به طور کامل برآورده کنیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مزایا و کاربردهای ورق های استیل، با تیم فروش ما تماس بگیرید و ما با کمال میل به سوالات خاص شما پاسخ خواهیم داد.
ورق استیل
ورق استیل اغلب با گزینه های نورد سرد یا نورد گرم ورق فلزی تولید می شود و هر گزینه مزایای منحصر به فرد خود را ارائه می دهد.
صفحه استیل نورد گرم
در نورد گرم، از شمش های بزرگ استفاده می شوند که نه تنها کارایی و روند تولید را بهبود می بخشد، بلکه شرایطی را برای افزایش سرعت نورد و دستیابی به یک فرآیند نورد مداوم و خودکار ایجاد می کند. محصولات استیل و ورق نورد گرم به صورت نورد گرم استاندارد یا به صورت نورد گرم P & O در دسترس هستند. مشخصات معمول فولاد نورد گرم شامل HR A36، HR A1011، و HR A1018 است.
مزایا:
- افزایش انعطاف پذیری
- برنامه های کاربردی متعدد
- ارزانتر از نورد سرد
- نرخ تولید بالا
- سطح زبرتری نسبت به فولاد نورد سرد فراهم می کند
- حفاری، شکل دهی و جوش آسان است
ورق و صفحه استیل نورد سرد
استیل نورد سرد، درست مانند نورد گرم، گرم و سرد می شود، اما سپس با استفاده از نورد حرارتی پردازش می شود تا استحکام کششی و تسلیم پذیری بالاتری ایجاد شود. کار و زمان اضافی برای پردازش به هزینه اضافه می کند، اما امکان تحمل ابعاد نزدیکتر را فراهم می کند و طیف گسترده ای از گزینه های تکمیل را فراهم می کند. این فرم از استیل روکش صاف تری دارد و در کاربردهایی که نیاز به شرایط سطحی خاص و تحمل ابعادی دارند استفاده می شود. مشخصات رایج برای فولاد CR شامل ASTM A653، ASTM A879 CQ، ASTM A1008 و CQ SAE 1008 است.
مزایا:
- تحمل های سخت تری نسبت به فولاد نورد گرم دارد
- تا 20 درصد قوی تر از فولاد نورد گرم
- پرداخت سطحی پیشرفته
- زیبا و دل انگیز
ورق استیل با استحکام بالا
تفاوت بین ورق های استیل در گیج یا ضخامت آن ها است. ضخامت صفحه فلزی شامل ورق هایی با ضخامت 5 میلی متر یا بیشتر است. ورق استیل به دلیل تطبیق پذیری کم آن اغلب برای اهداف ساختمانی یا سازه ای استفاده می شود.
مزایا
- مقاوم در برابر خوردگی
- دوام
- نسبت قدرت به وزن
کاربردهای ورق استیل و ورق فلزی
ورق و صفحه استیل بادوام، سازگار و آسان برای کار با آن می توان برای ایجاد چندین نوع محصول و ساختار متمایز استفاده کرد. کاربردهای رایج برای ورق و ورق فولادی عبارتند از:
- ساخت و ساز ساختمان
- خودرو و حمل و نقل
- کانتینرهای حمل و نقل
- سقف سازی
- لوازم خانگی
- تجهیزات سنگین